Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Halloween-ul, sărbătorit la Castelul Bran. Cine a închiriat Castelul pentru o petrecere privată

Halloween-ul este sărbătorit astăzi la Castelul Bran. Turiștii sunt așteptați într-un decor cu totul aparte, iar pe tot parcursul zilei și până la miezul nopții sunt organizate tururi speciale. Cei care și-au dorit experiențe inedite și-au rezervat o cină tematică în restaurantul Castelului.

Tururi speciale pentru turiști

Reprezentanții castelului au pregătit foarte multe surprize pentru vizitatori. Numeroși turiști au ales să viziteze în această zi Castelul Bran deoarece sunt organizate două tururi speciale: unul de zi și unul de noapte. Aceste tururi includ efecte speciale, vizuale și sonore, iar reprezentanții Castelului au pus la dispoziție și numeroase camere interactive. Seara, cei prezenți vor fi întâmpinați de contele Dracula, dar și de către iele. 

Cei care și-au dorit o experiență inedită au rezervat o cină la restaurantul Castelului, care costă 450 de lei/ persoană. Castelul este plin cu decorațiuni înspăimântătoare, iar turiștii au continuat tradiția și au venit costumați și pregătiți pentru acest eveniment. Seara se va încheia cu o petrecere tematică în parcul regal al Castelului.   

Petrecere privată la Castel

Unul dintre fondatorii PayPal, Peter Thiel, a închiriat Catelul Bran pentru o petrecere privată ce va avea loc duminică seară. Petrecerea va începe după ce programul obișnuit de vizitare al Castelului se va termina.

Din surse care nu au putut fi confirmate oficial știm că au fost invitate cel putin 50 de mari personalități, printre care se numără Angelina Jolie și Elon Musk. În Castel sunt câteva echipe care fac pregătiri pentru această petrecere. De asemenea, este cel mai mare eveniment privat pe care l-a avut Castelul Bran vreodată.

Bran - printre cele mai frumoase castele europene

La începutul lunii octombrie, Castelul Bran a fost inclus într-un top al celor mai frumoase castele din Europa, potrivit europeanbestdestinations.com. În același top, a fost inclus și Castelul Corvinilor, din Hunedoara.

Este de așteptat ca până la finalul anului Castelul Bran să înregistreze aproximativ 650.000 de vizitatori. Din 2023, prețul biletelor de intrare vor fi majorate cu până la 30%, doar în lunile de vară, pentru a compensa cu creșterea facturilor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE