Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Guvernul își asumă răspunderea pentru pachetul de măsuri fiscale. Ciolacu: ”Îmi voi pune mandatul pe masă”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul își va asuma răspunderea în fața Parlamentului pentru pachetul de măsuri fiscale. Șeful Executivului a dat de înțeles că vrea să ia ”de la cei care fac foarte mulți bani pentru a da și la pensionari care au muncit o viață și la cei aflați în nevoie”.

Prim-ministrul social-democrat a anunțat că vrea să ia măsuri pentru a ”tăia risipa”.

”Reforma statului trebuie să fie profundă și ireversibilă, la fel cum nu mai poate fi o regulă pentru cei bogați și companiile privilegiate și alta pentru oamenii obișnuiți care muncesc.

Nu mai putem continua așa. Dacă îmi permiteți, aș vrea să iau puțin de la noi, cei cu putere de muncă și de la cei care fac foarte mulți bani pentru a da și la pensionari care au muncit o viață și la cei aflați în nevoie. Cred că acesta este modul corect în care un stat trebuie să se comporte în fața cetățenilor săi”, a precizat Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Românii să vadă cine se opune și luptă pentru privilegii și pentru marile averi

Guvernul își va asuma răspunderea în fața Parlamentului pe pachetul legislativ ce vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală și cele pentru combaterea evaziunii.

Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială.

Trebuie să separăm apele și românii să vadă cine vrea cu adevărat să facă reforme și să ducă această țară înainte și cine se opune și luptă pentru privilegii și pentru marile averi.

Cred că aceasta este calea și vă anunț că voi merge înainte cu toată fermitatea”, a mai precizat prim-ministrul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE