Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO: William și Harry, alături de soții, au apărut împreună în public la Castelul Windsor

Prinții William și Harry, alături de soțiile Kate și Meghan, au apărut împreună în public, salutând cu căldură mulțimea strânsă în fața Castelului Windsor pentru a aduce ultimele omagii Reginei Elisabeta a II-a.

VEZI GALERIA
6 imagini

Nu au mai fost văzuți împreună din 2020

Este prima apariție publică a celor doi frați, alături de soțiile lor, în ultimii doi ani, și vine într-un moment important și dificil pentru Familia Regală, în care trebuie să dovedească unitate, dar și mai multă responsabilitate publică.

William ar fi cel care a propus apariția publică în fața britanicilor în aceste momente, informează AP.

Odată cu urcarea pe tronul Marii Britanii a Regelui Charles al III-lea, cuplul princiar format din William și Kate capătă mai multă relevanță în configurația monarhică, Prințul William fiind următorul în linia de succesiune.

Relația dintre cei doi frați s-a schimbat, odată cu renunțarea lui Harry, Duce de Sussex, la prerogativele regale și mutarea alături de soție în SUA, în anul 2020. De aceea, apariția publică a celor doi surprinde și, potrivit unor analiști, deschide calea unei reconcilieri, în contextul in care îndatoririle publice ale prințului William cresc și va avea nevoie de ajutor.

"Cu siguranță, William și Catherine, în calitate de noi prinț și prințesă de Wales, vor fi și mai mult în centrul atenției presei", a declarat Joe Little, editorul-șef al revistei Majesty. "Până joi, a existat o anumită distanță între el și tron. Acea distanță a fost eliminată acum".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE