Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO | Arnold Schwarzenegger, în vizită la Auschwitz. Actorul a transmis un mesaj împotriva urii și discriminării

Aflat în vizită la Auschwitz, Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj împotriva urii și discriminării.

Actorul, celebru pentru rolul său din „Terminatorul”, a vizitat fostul lagăr nazist și s-a întâlnit cu un supraviețuitor al Holocaustului.

Acesta a văzut cu ochii săi camerele de gazare și a aprins o lumânare în memoria celor care au murit acolo.

VEZI GALERIA
9 imagini

Sursă foto: AP

Vizita face parte din activitatea pe care actorul o are cu Fundația „Centrului Evreiesc” de la Auschwitz și care își propune să lupte împotriva urii prin educație.

Fost guvernator al statului California, Schwarzenegger s-a născut în Austria. Presa internațională a relatat că tatăl său s-a alăturat naziștilor austrieci, alături de care a luptat în Al Doilea Război Mondial.

Arnold Schwarzenegger: „Trebuie să lucrăm împreună cu scopul de a face opusul a ceea ce sa întâmplat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, ce s-a întâmplat atunci cu evreii, ce s-a întâmplat cu mulți negri din întreaga lume, și populația latino, și asiatici. Toată umea suferă din cauza prejudecăților. Să luptăm împreună împotriva prejudecăților și să le punem capăt odată pentru totdeauna.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE