Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pregătiți pentru finala Cupei Mondiale. Fanii Argentinei și Franței sunt gata să facă spectacol în tribune

În această seară se dispută Finala Cupei Mondiale. Franța și Argentina, două dintre cele mai bine cotate echipe din lume, se vor întâlni pe teren.

Argentinienii au în palmares două titluri de campioni mondiali, obținute în 1978 şi 1986. Fanii argentinieni au sărbătorit calificarea în finală. În această seară Lionel Messi, starul și căpitanul echipei, va juca ultimul său meci la echipa națională a Argentinei.

Ce spun suporterii

„Nu am crezut niciodată că vom ajunge în finală, este cel mai frumos moment din viața mea. Vom câștiga și vom deveni campioni, în ultimul meci al lui Messi.”

„Vrem să câștigăm, vrem ca Messi să câștige turneul, vrem ca toți oamenii de aici să sărbătorească toată noaptea! Vom pleca cu trofeul.”

Franța este campioana actuala mondială și mai câștigat titlul mondial în 1998. Fanii francezi cred într-o a doua victorie în finala cupei mondiale pentru "Les Bleus".

„Există un singur Messi. Îl avem pe Mbappe, îl avem pe Griezmann care face o treabă incredibilă, jucând în afara poziției la mijloc.”

„Dacă jucăm bine, dacă reușim să ne apărăm bine, dacă începem bine din apărare, vom câștiga.”

Lupta pentru titlul suprem în Qatar se va da pe stadionul Lusail, de la ora 17:00.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE