Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Filmul Barbie: Warner Bros a distribuit prima fotografie cu Ryan Gosling, în rolul lui Ken

Premiera Barbie, unul dintre cele mai așteptate filme de după pandemie, va avea loc pe 23 iulie 2023. Filmul o are drept protagonistă pe Margot Robbie, în rol principal. Vestea că rolul lui Ken i-a fost distribuit actorului Ryan Gosling a stârnit reacții pe internet. A fost nevoie de o simplă fotografie.

„Să fie Ryan exact ca în rolul din filmul Drive: să nu zică nimic și să se holbeze 90% din timp!” a fost un comentariu la fotografia cu actorul, făcută publică de Warner Bros – o aluzie evidentă la imaginea cu care producătorii promovează viitoarea peliculă Barbie. Una în care actorul nu își arată cei 41 de ani.

Pe platforma Reddit, pe unul dintre cele mai populare canale de discuție r/movies, comentariile curg cu miile.

„Life in plastic...it’s fantastic!” – cu trimitere evidentă la hit-ul formației Aqua, din anii ’90.

Din același registru: „Dacă nu îi spune (lui Margot Robbie): Come on Barbie, let’s go party! facem scandal!”

Bineînțeles că nu lipsește umorul: „Am refuzat să cred că filmul ăsta nu este în secret un thriller psihologic”, precizează un alt utilizator.

Fotografia cu Ryan Gosling „Ken” a adunat mii de reacții pe social media

Noi am făcut un experiment: am luat subreddit-ul r/movies și l-am filtrat cu ajutorul unui program de analiză a engagement-ului.  Pe scurt, ne-am uitat cât de urmărită este postarea care deschide discuția de pe Reddit, cât de comentată este fotografia sau câte reacții adună.

Curba albastră arată cum a crescut interesul celor de pe internet, în doar 18 ore de la anunțul Warner Bros.

Explicația este la îndemână. Dacă pe Margot Robbie lumea o poate asocia rapid cu imaginea păpușii Barbie, deși a avut roluri excelente în producții mult mai grele, în cazul lui Gosling, parcă e neverosimilă alegerea.

Există un val de mister în jurul filmului, plin de nume grele pe afiș, printre care comicul Will Ferrell, actrița Kate McKinnon sau proaspătul star Marvel, Simu Liu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE