Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fiecare cu filmul lui. În ce film le-ar plăcea să fie cinefililor de la TIFF

Majoritatea, probabil, ne-am imaginat la un moment dat cum ar fi să putem lua parte într-o poveste care ne-a inspirat. De la filme Fantasy, la pelicule de la Cannes sau Dosarele X. Aşa arată dorințele celor prezenți la Festivalul de Film Transilvania. Întrebarea a fost simplă: În ce film ați vrea să fiți?

Alida Mocanu, jurnalist Euronews: „Dacă v-ați întrebat vreodată unde este locul de înțeles artiștii neînțeleși, nu-l mia căutați, l-am găsit noi la Cluj-Napoca la Tiff, în fața acestui perete. Până la urmă, fiecare om este un artist și fiecare om este cu filmul lui.”

Băiat: „Sincer, în Casa Dragonului, landscape-urile sunt frumoase, atmosfera e frumoasă pe lângă războaiele, luptele și elementele ficționale.”

Bătrâna: „Mi-ar plăcea să fiu în filmul de la Cannes ca să particip la toate evenimentele de la Cannes care sunt extraordinare și sunt formidabile.”

Mesaj pentru cei care nu au ajuns încă la festival

Fată: „Mi-aș dori foarte mult să fie parte din X-files, doar ce l-am terminat și mi se pare că toată partea asta de ficțiune chiar se întâmplă, adică de undeva a pornit și mi-ar plăcea să descopăr mai multe.”

Băiat: „Filmul vieții mele în care sunt a fi un film de aventură, mă gândesc că ar fi de aventură și de distracție, de comedie.”

Fată: „Primul film care-mi vine acum în cap este Harry Potter, pentru că este seria cu care am crescut și am fost foarte pasionată de lumea aceea a vrăjitorilor pentru foarte mult timp și ar fi o experiență minunată, mi-ar plăcea.”

Tinerii au și un mesaj pentru cei care nu au ajuns încă la TIFF.

Tânăr: „Uitați-vă la cât mai multe filme și în aer liber, și în casă, dar uitați-vă pentru că filmele-s cultură.”

Ediția festivalului de anul acesta are loc între 14-24 iunie la Cluj-Napoca.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE