Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Femeie ucisă în București de câinele pe care voia să-l hrănească

O femeie, în vârstă de 53 de ani, a murit, după ce a fost atacată de câinele pe care-l voia să-l hrănească în curtea unei case din Sectorul 3 al Capitalei. Vecinii au sunat la 112, însă victima nu mai putut fi salvată.

Polițiștii au fost alertați, luni, că o femeie a fost atacată de un câine în curtea unei case din Sectorul 3.

„Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini.

De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile.

Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Moartea femeii a devenit acum subiectul unei anchete.

„Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au mai precizat polițiștii.

Câinele fusese adoptat de tatăl femeii de la ASPA în urmă cu patru luni, au precizat surse din rândul anchetatorilor pentru Euronews România. Animalul de companie a fost sterilizat și înregistrat.

Tatăl femeii care a murit în urma atacului câinelui deține o firmă de construcții, iar patrupedul fusese adus la sediu, unde se află birourile.

Duminică, un băiat de 10 ani care a fost mușcat de mai mulți câini pe o stradă din Botoșani a fost transportat în stare gravă la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi. Potrivit medicilor, copilul are răni la nivelul feței, gâtului și a toracelui.

Săptămâna trecută, doi câini de luptă au atacat o femeie care se plimba cu câinele ei pe digul din zona Lacului Morii din Capitală. În aceeași zonă, urmă cu mai puţin de o lună, o femeie a fost ucisă de câini.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE