Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Femeie ucisă după ce un brad de Crăciun s-a prăbușit peste ea la un târg din Belgia

O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce un brad de Crăciun s-a prăbușit peste acestea din cauza vântului puternic la un târg organizat în orașul Oudenaarde din Belgia, relatează The Guardian.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imaginile făcute publice de presa belgiană se vede cum bradul de Crăciun înalt de 20 de metri s-a prăbușit la târgul de Crăciun, organizat în centrul istoric din Oudenaarde.

Copacul s-a prăbușit peste mai multe persoane prezente la târgul de Crăciun. O femeie, în vârstă de 63 de ani, a murit, iar alte două au fost rănite ușor.

"Ancheta va stabili dacă bradul a fost asigurat în mod corespunzător și va analiza, de asemenea, impactul condițiilor meteorologice", a spus un procuror al provinciei Oost-Vlaanderen, conform sursei citate.

Efectele furtunii Pia, care a afectat joi traficul în Marea Britanie și Țările de Jos, au fost resimțite și în vestul Belgiei, unde meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru zonele de coastă.

În Țările de Jos, o femeie a murit vineri, după ce un copac smuls din rădăcini s-a prăbușit peste ea cu o zi înainte.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE