Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Familia lui Pele, fotografie de Crăciun de la spitalul în care e internat fostul mare fotbalist

Pele nu a fost singur de Crăciun. Familia fostului mare fostbalist au sărbătorit această zi alături de el, la spitalul Spitalul Albert Einstein, unde este internat acesta.

Mai mult de atât, fiica starului brazilian a distribuit o fotografie pe rețelele de socializare, spunând că au petrecut „încă o noapte cu el”.

„Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta. Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el. Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, este mesajul postat de Kely Nascimento pe Instagram.

”Pelé” a fost internat în spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo, unde primește tratament cu antibiotice. Edson Arantes do Nascimento primește îngrijiri paliative, după ce chimioterapia nu ar mai fi dat rezultatele așteptate, arată publicația braziliană Folha de S.Paulo.

În condițiile în care chimioterapia a fost suspendată, Pelé este îngrijit pentru a-i fi alinate durerile și dificultățile de respirație.

Pelé se află sub atenta supraveghere a medicilor spitalului „Albert Einstein” din Sao Paulo.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE