Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pelé, mesaj pentru Kylian Mbappe: „Mă bucur să văd că ai doborât încă unul dintre recordurile mele”

Pelé, legendarul fotbalist brazilian, i-a mulțumit joi lui Kylian Mbappe pentru sprijinul său şi l-a felicitate pentru recordul de goluri stabilit la Cupa Mondială din Qatar, potrivit Agerpres.

„Mulţumesc, Mbappe. Mă bucur să văd că ai doborât încă unul dintre recordurile mele la această Cupă Mondială, prietene”, a scris Pelé pe Twitter, ca răspuns la un mesaj al atacantului echipei Paris Saint-Germain, în care acesta îndemna la rugăciune pentru însănătoşirea grabnică a brazilianului.

Pelé, internat la spital

Pelé, singurul jucător din istorie care a câştigat de trei ori Cupa Mondială, este în prezent internat la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. Familia acestuia a declarat că fostul fotbalist a fost spitalizat pentru a trata o infecție respiratorie agravată de COVID-19 și că viața lui nu se află în pericol.

„Este bolnav, este bătrân. Dar, în acest moment, el se află acolo din cauza infecției pulmonare. Iar când se va simți mai bine, va pleca din nou acasă”, a declarat Kely Nascimento, una dintre fiicele sale, pentru TV Globo.

Mbappe a doborât recordul lui Pelé

Kylian Mbappe, campion mondial cu selecţionata Franţei în 2018, şi-a arătat în diverse ocazii marea sa admiraţie faţă de Pelé.

Francezul a marcat până acum de cinci ori la turneul final din Qatar şi a ajuns astfel la un total de nouă goluri la Cupa Mondială. A devenit jucătorul sub 24 de ani cu cele mai multe goluri la această competiţie, un record care i-a aparţinut până acum lui Pelé.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE