Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk, avertisment în primul e-mail transmis angajaților Twitter. „Urmează vremuri dificile”

Miliardarul Elon Musk, noul patron al Twitter, a transmis în primul e-mail adresat angajaților că aceștia trebuie să se pregătească pentru că urmează „vremuri dificile”. De asemenea, el a interzis lucratul de la distanță, fără aprobarea acestuia.

Musk a precizat că nu a identificat "nicio modalitate de a îndulci mesajul" cu privire la perspectivele economice și la modul în care acestea vor afecta o companie dependentă de publicitate, cum este Twitter, reiese din e-mailul analizat de publicația Bloomberg.

Noul patron al Twitter a spus că noile reguli vor intra în vigoare imediat, iar angajații vor trebui să fie prezenți la birou cel puțin 40 de ore pe săptămână.

Rețeaua Twitter a intrat în proprietatea lui Elon Musk de aproape două săptămâni, timp în care miliardarul a concediat aproape jumătate din numărul angajaților și cele mai multe dintre persoanele din forul de conducere al companiei.

Totodată, Musk a decis ca prețul abonamentului Twitter Blue să crească la 8 dolari și a dispus măsuri de verificare a utilizatorilor. Mai mult, miliardarul le-a spus angajaților săi că vrea ca abonamentele să reprezinte jumătate din veniturile rețelei de socializare.

Înainte de achiziționarea companiei de către Elon Musk, conducerea Twitter stabilise că angajații săi pot lucra de oriunde pot, mai ales în perioada pandemiei de COVID-19.

Subiectul lucratului la distanță a fost printre primele abordate de Elon Musk cu angajații Twitter după ce a anunțat acordul de cumpărare a companiei la începutul anului. La acel moment, magnatul a spus că este împotriva muncii la distanță și că ar acorda excepții doar de la caz la caz.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE