Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR. Motivul invocat de primarul din Câmpulung Muscel

Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la președinția USR pe pagina sa de Facebook. Primarul din Câmpulung Muscel a spus că înainte de această decizie s-a asigurat că membrii partidului își doresc ca USR să fie reformat din temelii.

Primarul reales din Câmpulung a mai transmis că motivul candidaturii este ”reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat” și că refuză să stea cu mâinile în sân și să vadă cum se duce de râpă democrația din România. Cu toate acestea, Lasconi a spus că va rămâne loială oamenilor din Câmpulung.

”Am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat.

Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract!”, a scris Elena Lasconi, pe pagina ei de Facebook.

Între timp, Dominic Fritz, pe care-l recomandase și Cătălin Drulă pentru a prelua președinția USR, a anunțat că nu mai vrea să lupte pentru șefia USR.

Pe 10 iunie, Cătălin Drulă a anunțat că demisionează din postul de președinte al USR. Anunțul vine a doua zi după alegerile locale și europarlamentare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE