Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Dumitru Dragomir, vecin cu proprietarii apartamentului de lux care a ars în București: „Îți ia casa foc și nu te ajută nimeni”

Dumitru Dragomir a declarat pentru Euronews România că locuiește la mai puțin 200 de metri de blocul de pe Șoseaua Nordului din Capitală unde s-a produs un incendiu puternic marți seara. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a remarcat impasibilitatea vecinilor despre care a spus că „îi durea la pălărie”.

Dragomir, cunoscut în rândul microbiștilor ca „Mitică de la ligă”, a povestit că a urmărit la televizor intervenția pompierilor mobilizați cu 20 de autospeciale de stingere, patru autoscări, o autospecială pentru descarcerare şi una SMURD pentru a stinge incendiul izbucnit la o clădire cu cinci etaje, de pe șoseaua Nordului din Capitală.

„Locuiesc în zonă, la 150 de metri distanță. Am văzut la televizor. Nu am venit să mă uit aici (...) Am un prieten care are apartament aici. Mă îngrijorează pentru că e unul dintre prietenii mei. A fost la 20-30 de pași de apartamentul lui”, a precizat Mitică Dragomir.

Întrebat dacă oamenii care locuiesc în zonă s-au speriat din cauza focului, Dumitru Dragomir a remarcat nepăsarea vecinilor.

„Îi durea la pălărie pe vecini! Nu știi? Îți ia casa foc și nu te ajută nimeni”, a spus el.

Dumitru Dragomir, după incendiul de pe Șoseaua Nordului. „Cine a dat aviz pentru așa ceva e un om nebun”

Fostul șef al LPF nu a ezitat să critice autoritățile care au aprobat ca pe stradă să fie construit un trotuar care, în opinia sa, are 40 de centimetri lățime.

„S-a construit fără minte, fără cap. Uitați-vă și dumneavoastră. Singurul trotuar e de 40 de centimetri. E posibil așa ceva? Cum să treacă oamenii unul pe lângă altul?

Cine a dat aviz pentru așa ceva e un om nebun! Au intrat cu gardul pe trotuar, au ocupat trotuarul. Lumea pe unde să meargă?

Mă duc pe jos până la hotel în fiecare zi. Fac jumătate de oră în loc de 15 minute. Trebuie să te dai la o parte când vin mai multe doamne și trebuie să aștepți după fiecare. Pe 40 de centimetri cum să treci unul pe lângă altul?”, a mai precizat Dragomir.

Opt apartamente au fost afectate, marţi, de incendiul care a cuprins o clădire cu cinci etaje, de pe şoseaua Nordului din Capitală. Flăcările au cuprins imobilele aflate la etajul cinci, de tip duplex, au precizat reprezentanții Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost localizat și nu au fost înregistrate victime.

Suprafaţa afectată de incendiu a fost de aproape 1.100 de metri pătraţi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE