Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Duelul dintre Musk și Zuckerberg va avea loc în Italia. Ministrul Culturii spune că banii adunați vor fi donați către două spitale

Lupta dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg ar putea fi organizată în Italia, dar nu într-un decor al Romei antice, așa cum a dat de înțeles proprietarul Tesla.

Ministrul italian al Culturii a confirmat că a discutat cu Musk despre organizarea unui eveniment despre care spune că va fi unul de amploare, care să respecte și să protejeze siturile de patrimoniu. Oficialul italian a precizat că lupta dintre Musk și Zuckerberg NU va avea loc în Roma.

Evenimentul este unul caritabil, pentru că banii adunați vor fi donați către două spitale pentru copii din Italia. Și de această dată, ministrul italian de cultură l-a contrazis pe Musk. Miliardarul american a scris pe rețeaua de socializare X că banii vor ajunge la organizații de caritate pentru veterani.

Lupta în cușcă dintre Musk și Zuckerberg va fi transmisă în direct și pe platforma X, cunoscută ca Twitter. Elon Musk l-a provocat la o luptă în cușcă pe Mark Zuckerberg, un adept al artelor marţiale, încă în luna iunie.

Cum a început totul

Musk și Zuckerberg s-au provocat unul pe celălalt să lupte în cușcă un meci în cușcă în stil MMA (arte marțiale mixte) în Las Vegas încă din luna iunie.

După ce Elon Musk a publicat pe 20 iunie că ar fi "deschis la un meci într-o cușcă" cu directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, propunerea unei confruntări fizice a prins contur.

O zi mai târziu, Zuckerberg (39 de ani) a distribuit pe platforma Instagram a companiei sale imagini cu meciuri în care a ieșit învingător, adresându-i o provocare directă lui Musk (51 de ani) să stabilească locul pentru această potențială luptă.

Musk a răspuns prompt cu "Vegas Octagon", referindu-se astfel la un centru de evenimente celebre pentru găzduirea competițiilor de arte marțiale mixte (MMA). În continuare, miliardarul a confirmat că va începe antrenamentele în cazul în care această idee de luptă în cușcă se va concretiza.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE