Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lupta în cușcă dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg va fi transmisă live pe X. ”Este o formă civilizată de război”

Miliardarul Elon Musk a anunțat că lupta în cușcă cu Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei Meta, va fi transmisă live pe platforma de socializare X, fosta Twitter, relatează agenția Reuters.

Musk și Zuckerberg s-au provocat unul pe celălalt să lupte în cușcă un meci în cușcă în stil MMA (arte marțiale mixte) în Las Vegas încă din luna iunie.

”Lupta Zuck vs. Musk va fi transmisă live pe X. Toate încasările vor fi donate în scopuri caritabile pentru veterani”, a declarat Musk într-o postare pe X, fără a da alte detalii.

De altfel, Musk a scris că duminică a ridicat ”greutăți pe tot parcursul zilei” pentru a se pregăti de luptă. Patronul rețelei X (fosta Twitter) a mai precizat că nu are timp să facă exerciții fizice, așa că și-a adus halterele la serviciu.

Un utilizator l-a întrebat pe Elon Musk despre scopul luptei, iar directorul executiv al Tesla și Space X a răspuns: "Este o formă civilizată de război. Bărbații iubesc războiul".

Potrivit Reuters, compania Meta nu a răspuns solicitării de a face public un punct de vedere, în urma mesajului publicat de Musk.

Propunerea unei lupte cu directorul executiv al Facebook a venit după ce Elon Musk a scris pe 20 iunie că este ”dispus de un meci în cușcă” cu Zuckerberg, care este antrenat în jiujitsu.

O zi mai târziu, Zuckerberg (39 de ani) a postat pe platforma Instagram a companiei sale fotografii cu meciuri pe care le-a câștigat și i-a cerut lui Musk (51 de ani) să-i "trimită locul" pentru confruntarea propusă.

Musk a răspuns ”Vegas Octagon”, făcând referire la un centru de evenimente în care se desfășoară meciuri de campionat de arte marțiale mixte (MMA). Ulterior, miliardarul a spus că va începe antrenamentele în cazul în care se va concretiza propunerea de a lupta în cușcă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE