Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk şi Mark Zuckerberg se declară gata să se înfrunte în ringul de arte marţiale

Patronii Twitter şi Meta, Elon Musk şi Mark Zuckerberg, s-au provocat pe reţelele lor sociale şi s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cuşcă pentru a-şi etala cunoştinţele de arte marţiale.

La puţin timp după ce Elon Musk a achiziţionat Twitter, Meta, compania mamă a Instagram şi Facebook şi-a anunţat intenţia de a lansa o platformă socială similară, bazată pe mesaje de tip text, care să rivalizeze direct cu Twitter, potrivit Agerpres.

De la acest anunţ, Elon Musk a postat mai multe mesaje pe Twitter împotriva lui Mark Zuckerberg.

Punctul culminant avea să fie atins în urmă cu câteva zile, când Elon Musk a postat următorul mesaj: "Sunt gata pentru o luptă în cuşcă, LOL", făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

Mark Zuckerberg, care este la rândul său un adept al artelor marţiale şi postează videoclipuri ale unor lupte, a răspuns miercuri pe Instagram cu o captură de ecran a mesajului lui Elon Musk însoţită de mesajul: "Trimite-mi locaţia".

Acest schimb de mesaje a provocat o ploaie de reacţii pe reţelele sociale, precum şi pariuri cu privire la cine ar fi potenţialul învingător.

Reprezentanţi ai companiei Meta au confirmat autenticitatea mesajului lui Mark Zuckerberg.

Cei doi magnaţi se află în dezacord de ani de zile, având concepţii diferite asupra lumii, de la politică la inteligenţa artificială. Însă animozitatea dintre ei a crescut şi mai mult odată cu apariţia unui potenţial concurent direct pentru Twitter.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE