Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Designerul Stephan Pelger a fost găsit mort în atelierul său

Designerul Stephan Pelger a murit la vârsta de 43 de ani. Surse din Poliție au confirmat pentru Euronews România că bărbatul a fost găsit mort într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei.

Nu se cunosc deocamdată detalii cu privire la cauza morții designerul, aceasta urmând să fie stabilită după efectuarea necropsiei. Între timp, cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs decesul designerului Stephan Pelger.

”La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, a transmis Poliția Capitalei.

Stephan Pelger era unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. Acesta a urmat cursuri de specialitate la Viena, potrivit paginii sale de Facebook. În ultimii ani, acesta a vorbit deschis pe rețelele de socializare despre problemele din viața persoanlă, în special despre lupta sa cu depresia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE