Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Update: Degajări de fum la staţia de metrou Costin Georgian. Circulația trenurilor a fost reluată

Un incident a avut loc la stația de metrou Costin Georgian. Călătorii au fost evacuați după ce a fost semnalată o degajare puternică de fum.

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că nu sunt victime şi că, din primele informaţii, a fost vorba de un scurtcircuit la consola şinei de contact, incendiul fiind stins.

Update: Circulaţia trenurilor de metrou în staţia Costin Georgian a fost reluată normal miercuri, la ora 15:06, după remedierea scurt-circuitului produs la izolatorul din staţie, a anunţat Metrorex.
Trenurile de metrou au circulat, câteva zeci de minute, în sistem pendulă, pe un singur fir, la intrarea în staţia Costin Georgian, din cauza unei defecţiuni tehnice, potrivit companiei.

”Din informațiile preliminare s-a produs un scurtcircuit la consola șinei de contact. Pentru stingere am actionat cu stingatoare. Incendiul este lichidat.”, confiră ISU București.

Metrorex, prima declarație după incident

Trenurile de metrou circulă în sistem pendulă, pe un singur fir, la intrarea în staţia Costin Georgian, din cauza unei defecţiuni tehnice, informează miercuri Metrorex.

”Ca urmare a unei defecţiuni tehnice (conturnarea unui izolator) la intrarea în staţia Costin Georgian, în jurul orei 14.00, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată.

La acest moment personalul Metrorex împreună cu echipe ale ISU, din zona respectivă, intervin pentru localizare, remediere şi repunerea trenurilor conform graficelor de circulaţie”, au transmis, la rândul său, reprezentanţii Metrorex.

Au acţionat pompierii Detaşamentului Morarilor, Detaşamentul Special de Salvatori şi SMURD.
La staţia de metrou Titan a fost trimisă pentru verificări o autospecială de stingere.
În urma verificărilor efectuate şi la staţia Titan s-a constatat că nu sunt degajări de fum dinspre Costin Georgian.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE