Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

David Popovici, impresionat de suportul publicului la CE de la Otopeni: ”Parcă îmi și venea să plâng când am intrat, cât de frumos a fost”

Sigur de victorie după primele zile de concurs, David Popovici a avut emoții mai mari în afara bazinului, decât în timpul curselor.

După ce s-a impus în finala probei de 200 de metri liber, David a povestit că aproape i-au dat lacrimile când a văzut reacția spectatorilor români.

”La Budapesta, obiectivul principal a fost timpul și să mă depasesc pe mine. Aici am vrut să mă bucur de tribună, de spectatori. Parcă îmi și venea să plâng când am intrat, cât de frumos a fost. Știam că o să câștig, am venit pentru asta și am asteptat cu foarte mare nerăbdare să trăiesc acest moment. Am venit să îmi fac țara mândră, să mă ridic la nivelul așteptărilor spectatorilor și să mă bucur de atmosfera.”, a declarat David Popovici.

David Popovici a reușit să câștige Aurul la proba de 200 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de natație pentru juniori. Dublul campion mondial era marele favorit al cursei.

Popovici a condus cursa de la cap la coadă și a oprit cronometrul la 1:45:45. Totodată, înotătorul a luat aurul, alături de Vlad Ștefan Stancu, Ștefan Cozma și Patrick-Sebastian Dinu la proba de ștafetă de 4x100 m liber masculin. Ultima medalie a obținut-o cu echipa mixtă la ștafetă în proba de 4x100 metri liber, unde aceasta a reușit să ia argintul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE