Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

David Popovici a ales Facultatea de Psihologie: ”Simt că am o înclinație spre acest domeniu”

Publicat de: Mirabela Vasile

David Popovici a anunţat, marţi, că din toamnă va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti.

Sportivul consideră că a făcut alegerea potrivită şi că, în paralel cu studenția, va beneficia şi de sprijin în „atingerea de noi performanţe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, înotul”.

”Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape.

Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri. Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită și sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia și de sprijin în atingerea de noi performanțe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, înotul.

Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate.”, a declarat David Popovici, pe pagina lui de Facebook.

Reacția Facultății de Psihologie și Științele Educației Universitatea din București

Într-un comentariu la postare, Facultatea de Psihologie și Științele Educației Universitatea din București i-a răspuns sportivului că această alegere onorează instituția.

”David Popovici mulțumim pentru încredere, ne onorează și ne obligă! Educatia conteaza este mesajul în care credem cu tărie, iar alegerea unui campion nu poate decât să-l confirme”, este mesajul transmis de instituție.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE