Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cum află soția lui Zelenski adevărul despre războiul din Ucraina: „Urmăriți Euronews, nu Russia Today”

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, i-a îndemnat pe ruși să urmărească postul de televiziune Euronews și nu cel rusesc Russia Today, deoarece că este nevoie să se afle adevărul despre războiul din Ucraina, în contextul în care sunt răspândite dezinformări despre conflictul armat.

"Pot spune sincer că ne este foarte greu să discutăm cu rușii. Pe scurt, uitați-vă la Euronews, nu vă uitați la Russia Today (...) Și acesta este deja primul pas spre vindecare", a declarat Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, pentru Euronews Next, în cadrul unei conferințe de presă organizate în Lisabona, potrivit Euronews.com.

De asemenea, Olena Zelenska a afirmat că rețelele de socializare nu ar trebui să ascundă conținutul ce are legătură cu victimele războiului din Ucraina care este catalogat drept sensibil.

„Am publicat fotografia unei fete care a fost ucisă într-un bombardament, o fată pe care o cunoșteam (...) A fost ascunsă de rețelele de socializare și a fost catalogată drept conținut sensibil. Cred că este greșit.

Nu încercați să vă feriți de acest lucru, pentru că acesta este adevărul. Iar lumea ar trebui să știe adevărul”, a mai afirmat soția lui Volodimir Zelenski.

De asemenea, prima doamnă a Ucrainei a menționat că nu a luat legătura cu reprezentanții rețelei Facebook sau ai Instagram pentru a discuta despre conținutul ascuns.

„Cred că în acest moment putem vedea dublu standard. Se vorbește despre valorile morale despre ce trebuie ascuns și ce este sensibil”, a mai spus Zelenska.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE