Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Crater format după racheta căzută în Polonia. Poliția a publicat o fotografie cu urmările incidentului

Poliția națională din Polonia a publicat o fotografie cu urmările incidentului de la granița cu Ucraina.

Se observă clar urma unei explozii și mai multe resturi. Informațiile exacte sunt destul de puține în legătură cu incidentul din Polonia.

Ancheta și consultările în curs vor lămuri ce a căzut pe teritoriul polon și cine a lansat proiectilul sau racheta.

„În Przewodów, unde s-a produs explozia, polițiștii au securizat zona încă de la începutul incidentului. Sunt și experți la fața locului, printre alții. Poliția împreună cu alte servicii explică în detaliu circumstanțele incidentului și iau probe.”, se arată în postarea de pe Twitter a Poliției poloneze.

Doi oameni au murit dupã ce douã rachete au lovit marţi satul Przewodow din Polonia, în apropierea frontierei cu Ucraina, în timpul atacurilor ruseşti asupra oraşelor şi infrastructurii ucrainene, semnaleazã presa localã preluată de Reuters.

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a cerut întrunirea de urgenţă a comitetului guvernamental pentru securitatea şi apãrarea naţionalã, a anunţat pe Twitter un purtãtor de cuvânt al cabinetului de la Varşovia. Un înalt oficial din domeniul informaţiilor din SUA a declarat pentru Associated Press cã rachetele erau ruseşti.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE