Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

„Crăciun de poveste” la TNB. Spectacolul a avut două reprezentații în aceeași zi, datorită cererii mari de bilete

Publicat de: Euronews

A fost spectacol de excepție la Teatrul Național din București. ,,Crăciun de poveste” la TNB a fost organizat în parteneriat cu Orchestra Simfonică București, care a creat un spectacol extraordinar în apropierea uneia dintre cele mai iubite și mai așteptate sărbători ale anului.

Spectacolul „Crăciun de poveste” a avut două reprezentații în aceeași zi

Pe scena TNB au urcat Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Marius Bodochi sau Marius Manole. Cererea de bilete a fost atât de mare, încât spectacolul „Crăciun de poveste” a avut două reprezentații în aceeași zi.

Marius Manole, actor: „Cererea pentru bilete a fost atât de mare, deci ne bucurăm că s-au umplut două săli mari la TNB. Eu mă bucur foarte tare că este un spectacol de Sărbători de care, iată, lumea are nevoie. Am o poveste chiar de Crăciun, nu tocmai veselă, dar îmi place să cred că în perioada Sărbătorilor suntem puțin mai empatici și ne amintim și de cei care o duc mai rău decât noi. În povestea mea este vorba de un copil de nouă ani, care nu are parte de un Crăciun tocmai fericit, dar sper ca muzica să fie mai veselă.”

Pe scenă au mai urcat și soprana Ana Stănescu, alături de tenorul George Vîrban.

Medeea Marinescu, actriță: „Este un spectacol pe care lumea îl așteaptă în preajma Crăciunului, cu Orchestra Metropolitană București, care este o orchestră extraordinară. Oamenii au nevoie, simt nevoia de genul acesta de spectacol, spectacole de calitate, spectacole bune, de muzică bună.”

Marius Bodochi, actor: „Propunem o întâlnire cu muzica de calitate, întâlnire cu poezia, o întâlnire cu ineditul în arta interpretativă, un spectacol pe care sperăm ca publicul să îl primească cu multă bucurie.”

În prag de Sărbători, actorii le-au făcut urări românilor

Medeea Marinescu, actriță: „Le urez să aibă Sărbători liniștite, fericite, dar mai ales cu speranță.”

Marius Manole, actor: „Nu avem decât să ne păstrăm optimismul, să încercăm să ne găsim liniștea și pacea, să fim alături de cei dragi, de familie, de prieteni, de copii și de toți cei dragi și să traversăm vremurile astea cu fruntea sus și cu lumină în suflet.”

Marius Bodochi, actor: „Le transmit un gând bun tuturor spectatorilor noștri. Dorința mea de a ne fi mai bine și acum în preajma Sărbătorilor și în timpul Sărbătorilor și în noul an care vine, în 2023, sperăm să fie un an mai bun.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE