Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Copil de nouă ani, mușcat de un câine în complexul rezidențial Sisești din București

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Un băiat de doar nouă ani a fost mușcat, vineri, de un câine în complexul rezidențial Sisești din București.

Copilul are răni la cap și torace și a fost transportat la Spitalul de copii „Grigore Alexandru”.

Potrivit primelor informații, băiatul mergea la școală împreună cu bona, iar dintr-o curte a ieșit un câine ciobănesc care l-a atacat pe copil.

”La data de 24 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce un minor, însoțit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul.”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Copilul, în afara oricărui periol

Băiatul care a suferit mai multe muşcături de câine pe o stradă din Sectorul 1 este în stare stabilă şi nu are viaţa în pericol, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", Raluca Alexandru.

"Băiatul în vârstă de 9 ani a suferit mai multe muşcături de câine la nivelul capului - scalp (nu are muşcături pe faţă), al trunchiului şi membrelor.

Muşcăturile au fost produse de un câine de curte al unei vecine. Copilul este în stare stabilă. Nu are viaţa în pericol", a afirmat medicul.

Potrivit Ralucăi Alexandru, copilul va rămâne internat pentru tratament în Secţia de chirurgie plastică.

Distribuie

Taguri