Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Convoi militar implicat într-un accident rutier, în Ialomița. Doi militari au fost răniți

Un convoi militar, format din opt camioane militare a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier. Incidentul a avut loc în judeţul Ialomiţa, pe sensul de mers de la Slobozia către Brăila.

Potrivit Ministerului Apărării, în urma incidentului, a rezultat avarierea a trei dintre acestea, iar doi militari, cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare, au fost transportați pentru investigații medicale la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, unde se află în stare stabilă.

Instituția dă asigurări că în accident nu au fost implicate autoturisme civile.

„Evenimentul este cercetat de Poliția Rutieră, iar o comisie administrativă din cadrul UM01458 Bârlad a fost numită pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.”, se mai arată în comunicatul transmis de MApN.

Convoi militar al Armatei Române a făcut accident în Buzău

De altfel, nu este singurul incident de acest gen. În luna martie a acestui an, un convoi militar al Armatei Române a făcut accident în Buzău.

Trei camioane dintr-un convoi militar al Armatei Române au fost implicateîntr-o tamponare soldată cu avarierea vehiculelor. Traficul rutier pe DN1B a fost restricționat, timp de mai bine de patru ore, pe sensul de mers către municipiul Buzău.

După coliziune, celelalte vehicule din convoi au staționat timp de câteva zeci de minute. Acestea și-au reluat drumul către Buzău, dîmpreună cu autocamionul din față.

Pentru că nu au putut fi mișcate din loc, celelalte două vehicule au blocat sensul de mers dinspre Mizil către Buzău mai bine de patru ore. Echipaje de poliție militară au dirijat traficul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE