Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Concert organizat la Castelul Winsdor pentru a celebra încoronarea regelui Charles al III-lea

Un concert grandios a fost organizat la Castelul Winsdor din Marea Britanie pentru a celebra încoronarea regelui Charles al III-lea. Pe scenă au cântat mai multe vedete printre care Katy Perry, Nicole Scherzinger, Andrea Bocelli sau Lionel Richie.

Evenimente speciale după încoronare

La o zi după ceremonia de încoronare care a fost urmărită de milioane de oameni din întreaga lume, regele Charles și regina Camilla au asistat la spectacolul organizat la castel. Pe scena amplasată în fața Castelului Windsor, Prințul William i-a spus tatălui său că este "mândru" de el.

VEZI GALERIA
4 imagini

”Tată, suntem cu toții atât de mândri de tine. Și vreau, de asemenea, să-mi exprim mândria și recunoștința pentru milioanele de oameni care servesc în forțele armate, în sălile de clasă, în spitale și în comunitățile locale. Aș vrea să vă pot menționa pe toți. Serviciul vostru ne inspiră. Iar în această seară vă sărbătorim și pe voi. Mă angajez să vă servesc pe toți, Regele, țara și Commonwealth-ul. Dumnezeu să-l apere pe Rege,” a spus William, prințul de Wales.

Manifestațiile cu ocazia încoronării regelui Charles al III-lea continuă și luni în Marea Britanie, unde este zi liberă. În mai multe locuri publice din Londra, dar și în alte localități din țară, sunt organizate evenimente speciale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE