Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cine e Babasha și cum a primit momentul huiduielilor: ”Urmează un show și mai și”

Babasha este cântărețul care a fost huiduit, după ce a cântat miercuri seara în deschiderea concertului trupei Coldplay. Tânărul a mărturisit că nu se aștepta să fie fluierat ”chiar atât de rău” și a dezvăluit că artiștii din Marea Britanie au fost cei care au luat legătura cu impresarii săi.

Concertul trupei Coldplay susținut miercuri seara în București s-a lăsat cu huiduieli. S-a întâmplat atunci când solistul trupei, Chris Martin, l-a invitat pe scenă pe cântărețul român de manele Babasha. Martin a transmis publicului că este impresionat de „talentele muzicale ale României”.

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, este originar din Bacău și la ora actuală este foarte popular pe mai multe platforme de streaming. Melodia pe care a cântat-o în timpul concertului Coldplay are aproape 7 milioane de vizualizări la doar 11 zile de la lansare.

În ciuda acestui fapt, publicul care a venit să asculte Coldplay nu a gustat genul muzical interpretat de solistul de manele. Motiv pentru care o mare parte din cei de pe stadion l-au huiduit pe tot parcursul interpretării.

Babasha, despre ocazia de a deschide concertul Coldplay: ”Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat”

Babasha a reacționat printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Tiktok, unde a comentat inclusiv reacția publicului.

”Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertele de pe 12 și pe 13 (iunie). Ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei. M-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel, de cu totul alt nivel. Indiferent de toate huiduielile lumii, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”, a precizat cântărețul.

Vlad Babașa a mărturisit că a fost apreciat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

”Pentru cunoștința voastră, am avut și o probă de sunet înainte pentru că așa este normal cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine.

Mă așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Nu mă așteptam. Sunt niște persoane la care nu mă așteptam în viața mea să îmi ia apărarea pe acest subiect și vă mulțumesc din toată inima”, a mai spus el.

Babasha: ”Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

”Sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncește și zi și noapte pentru un vis, indiferent că cânt manele.

Pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine, doar pentru cei care nu înțeleg muzica cu adevărat.

Pentru că, uitați, străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază. Lăsăm oamenii să judece situația cum a fost și mai mult de atât nu pot să vorbesc.Mulțumesc tuturor și de huiduieli și de orice reacție posibilă. Mâine (joi, n.red) urmează un show și mai și”, a spus Babasha în mesajul publicat după concertul Coldplay.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE