Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Charlie Sheen, atacat în propria casă din Malibu. O femeie înarmată cu o armă letală a fost arestată

Actorul american Charlie Sheen a fost atacat în locuința sa din Malibu de către o vecină care era înarmată. Femeia a fost arestată de polițiști, sub acuzația de atac cu o armă letală și spargere a unei locuințe, relatează Los Angeles Times.

Incidentul a avut loc miercuri, când polițiștii au fost alertați să intervină în cazul unei agresiuni produse într-o locuință din Malibu. În momentul în care au ajuns la fața locului, ofițerii au constatat că actorul Charlie Sheen, celebru din serialul ”Two and a Half Men”, a fost cel care a cerut ajutor.

Polițiștii au arestat-o pe Electra Schrock, o femeie acuzată că l-a agresat pe Charlie Sheen cu o armă mortală, precum și de furt din locuință. Ea urma să fie pusă sub acuzare vineri la tribunalul din Van Nuys .

Potrivit Los Angeles Times, ea locuiește în Malibu și are un apartament pe aceeași stradă cu Charlie Sheen. Deocamdată, autoritățile nu au făcut public un posibil motiv al atacului.

Mai multe echipaje de pompieri și paramedici au intervenit la locuința lui Sheen, dar nimeni nu a fost transportat la spital, a anunțat Departamentul de pompieri al comitatului Los Angeles.

Scandalurile în care a fost implicat Charlie Sheen

La rândul său, Charlie Sheen a fost arestat de mai multe ori pentru agresiune. În 1996, a fost acuzat că a atacat-o pe Brittany Ashland, prietena sa de acea vreme, în locuința sa. Actorul nu a contestat acuzațiile și a fost pus în libertate condiționată timp de doi ani.

În ziua de Crăciun din 2009, a fost arestat în orașul Aspen din Colorado, după un caz de violență domestică în care a fost implicată fosta soție Brooke Mueller. În an mai târziu, Charlie Cheen a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției în cazul de agresiune.

În 2015, Scottine Ross, fosta logodnică a lui Sheen, l-a dat în judecată pe actor, acuzându-l de agresiune, bătaie, detenție falsă, neglijență și provocarea intenționată de stres emoțional pentru că nu a dezvăluit că era seropozitiv și a pus-o în pericol. Scottine Ross l-a acuzat pe actor că a abuzat-o fizic și emoțional în timp ce consuma droguri și alcool, precum și că a expus-o din neglijență la HIV după ce a fost infectat. Actorul ar fi încheiat o înțelegere, deoarece Ross a cerut în 2018 ca procesul să fie respins.

În 2022, Sheen a soluționat un proces separat pentru 120.000 de dolari, în care o altă fostă iubită susținea că, de asemenea, a mințit-o cu privire la statutul său de seropozitiv și a expus-o la virus.

Pe vremea când era cel mai bine plătit actor din televiziune, jucând în serialul "Two and a Half Men", difuzat de CBS, Sheen s-a luptat cu abuzul de substanțe, care i-a afectat cariera.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE