Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cel puțin 30% dintre candidații PSD la alegeri vor fi femei. Amendamentele semnate de social-democrați

Marcel Ciolacu a semnat amendamentele prin care devine obligatoriu ca, la toate tipurile de alegeri politice din România, minimum 30% dintre candidaţi să fie femei.

Președintele PSD spune că aceste modificări completează prevederile proiectului de lege privind instituirea unei cote de reprezentare de minimum 30% la alegerile locale şi în conducerea corporativă a întreprinderilor publice.

”Reprezentare echitabilă în funcțiile politice alese!

Am semnat, astăzi, de Ziua Europei, alături de toate doamnele deputat și senator din PSD amendamentele prin care devine obligatoriu ca, la toate tipurile de alegeri politice din România, minimum 30% dintre candidați să fie femei!

Amendamentele completează prevederile proiectului de lege privind instituirea unei cote de reprezentare de minimum 30% la alegerile locale și în conducerea corporativă a întreprinderilor publice.

Romania are nevoie de expertiza femeilor prin prezența lor în eșaloanele tuturor puterilor din stat!

Îi mulțumesc în mod special și doamnei Gabriela Firea pentru tenacitatea și energia cu care promovează politici publice pentru femeile și familiile cu copii din România!”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu pe contul personal de Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE