Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ana Dumbravă, pentru al doilea an consecutiv cea mai bună jucătoare de Counter-Strike din lume: ”Mă antrenez 7-8 ore pe zi”

Cea mai bună jucătoare de Counter-Strike din lume este o româncă. Ana Dumbravă: ”Mă antrenez 7-8 ore pe zi”

Ca să faci performanță în e-sports și chiar să ajungi campion mondial nu înseamnă că trebuie să stai doar în fața calculatorului.

Trebuie să faci și multe pauze, dar să ai și susținere de specialitate, așa cum primesc și alți sportivi, inclusiv din partea unui nutriționist.

Cea mai bună jucătoare, al doilea an consecutiv

Este dezvăluirea făcută la emisiunea "Vocile care Contează" de românca Ana Dumbravă. Aceasta a câștigat, pentru al doilea an consecutiv, titlul de cea mai bună jucătoare de Counter-Strike din lume pentru sezonul competițional 2023.

Ana are 24 de ani, este din Rădăuți, și este jucător esports de Counter Strike ce evoluează ca Polar pentru echipa Nigma Galaxy. Ana joacă la un nivel profesionist din 2014, an în care a început să participe la turneele naționale.

Ana Dumbravă: Pot spune din experiența mea că cel mai mult m-au ajutat antrenamentele, numărul de ore care a fost destul de mare. Minim 7-8 ore de antrenament pe zi. Știu că lumea consideră că stau non stop la calculator și doar mă joc. Vreau să contrazic acest lucru și să le spun că avem un program foarte bine structurat, cu ore de pauză, ore împreună cu psihologul, nutriționistul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE