Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

#TheCube. „Săracul, e foarte obosit.” Ce au scris românii în online despre faptul că președintele Iohannis nu a avut concediu

Klaus Iohannis nu a avut nicio zi de concediu, în sensul definit de lege. Iar asta a stârnit numeroase reacții în online, acolo unde mulți dintre români obișnuiesc să își dea cu părerea.

Reacțiile românilor despre concediul lui Klaus Iohannis: „Cum să ai concediu dacă ești mereu în concediu?”

„Președintele Klaus Iohannis nu s-a aflat în concediu de odihnă, în sensul noțiunii definite de legislația muncii”, a precizat, printre altele, Administrația Preziențială, la solicitarea jurnaliștilor de la Libertatea.

Iar mai apoi, au urmat comentariile. Iată câteva dintre remarcile făcute pe pagina de Instagram Euronews România.

„Cum să ai concediu dacă ești mereu în concediu?”

„Săracul, e foarte obosit.”

„Săracul, îi plâng de milă (...) după aceste mandate solicitante.”

„Păi, a avut 10 ani de concediu și tot mai vrea?”

„În tot timpul în care nu l-am văzut cred că alerga maratoane cu melcii prin curte.”

„Când permanent ai ochelarii de soare pe ochi, în mână dreaptă o nucă de cocos cu pai, cămașă cu placă de surf, timp de patru ani... Ce vacanță îți mai trebuie?”

Klaus Iohannis a fost „dat dispărut”, adică nu a mai fost văzut în spațiul public vreme de o lună, însă Administrația Prezidențială a ținut să lămurească acest aspect și a precizat că Iohannis a avut lucruri de făcut. Președintele a semnat decrete, a transmis mesaje oficiale din partea instituției pe care o conduce sau a contestat legi la CCR, printre altele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE