Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Casa în care a copilărit Beyonce, distrusă de un incendiu în ziua de Crăciun

Casa în care artista americană Beyonce și-a petrecut primii ani ai copilăriei în Houston a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit în ziua de Crăciun.

Pompierii din orașul Houston, unul dintre cele mai mari orașe din statul Texas, au fost alertați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit într-o locuință de pe strada Rosedale, în dimineața zilei de Crăciun, potrivit postului de televiziune KIAH, citat de Agerpres.

Au ajuns la fața locului în doar trei minute și au reușit să stingă flăcările după aproape 10 minute. Cuplul care locuia la acea adresă şi cei doi copii erau acasă în momentul în care a pornit incendiul, dar oamenii au scăpat nevătămaţi.

Anchetatorii americani spun că nu este cunoscută deocamdată cauza incendiului. De altfel, în perioada sărbătorilor de iarnă au loc numeroase incendii în Statele Unite, potrivit datelor Asociaţiei Naţionale de Protecţie împotriva Incendiilor.

Cum arăta casa în care a copilărit Beyonce, înainte de incendiu

Beyonce Giselle Knowles-Carter a devenit un star pop internațional și cea mai premiată artistă din istoria premiilor Grammy. Familia ei a plătit a plătit 64.000 de dolari pentru casa din Houston în anul 1981, potrivit site-ului TMZ.

Familia artistei a părăsit casa cu trei dormitoare în anul 1986, după nașterea surorii lui Beyonce, Solange Piaget Knowles, devenită şi ea o artistă recompensată cu Grammy, notează sursa citată.

Locuinţa dispune de o scară interioară în spirală, trei băi şi un birou. În 2022, un cumpărător a plătit 310.000 de dolari pentru terenul de 802 metri pătraţi de lângă casă, mai precizează publicația TMZ.

În luna septembrie, Beyonce a susţinut două concerte la Houston la finalul turneului ei mondial "Renaissance", ce a inclus spectacole în 39 de oraşe şi care a generat încasări de 579 milioane de dolari.

La gala premiilor Grammy din 2023, cântăreaţa americană a doborât recordul pentru cele mai multe victorii obţinute de un artist individual, după ce a câştigat cel de-al 32-lea trofeu individual.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE