Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

”Care este modul corect de a ieși din avion?”. Întrebarea a iscat o întreagă dezbatere pe TikTok

O serie de videoclipuri TikTok au stârnit cea mai recentă dezbatere despre eticheta de zbor: cum trebuie să ieși din avion?

Pe măsură ce zborul cu avionul devine o experiență din ce în ce mai exasperantă din cauza întreruperilor din aeroporturi și grevelor din timpul călătoriilor, comportamentul la bordul aeronavei este analizat cu atenție.

Controversele au avut loc cu privire la faptul dacă este permisă înclinarea scaunului, dacă refuzul de a schimba locul este nepoliticos și cine ar trebui să dețină controlul asupra cotierelor.

Acum, TikTok dezbate subiectul debarcării din avion. Iată cum cred utilizatorii rețelelor de socializare că ar trebui să ieșiți din avion.

TikTok dezbate modul corect de a ieși dintr-un avion

Dezbaterea privind eticheta de debarcare a fost stârnită de un videoclip postat pe TikTok de Quincy Philbin la începutul acestei luni. În clip, ea arată cum prietenul ei o ajută să navigheze în grabă de a părăsi aeronava.

Ea arată cum acesta stă pe culoarul din spatele ei, blocându-i efectiv pe cei din rândurile de după al lui să treacă, astfel încât ea să poată pleca ușor în fața lui.

În legenda de pe ecran, ea descrie gestul ca fiind "foarte simplu și foarte drăguț".

Videoclipul a adunat rapid peste două milioane de vizualizări și sute de comentarii. Mulți utilizatori l-au aplaudat pe bărbat pentru gestul său.

Alții au considerat că este un lucru banal, "cel mai normal lucru dintotdeauna" și ceva ce "toată lumea face" pentru ceilalți oameni cu care se află.

Pe de altă parte, unii comentatori au considerat acest gest ca fiind lipsit de respect și nepoliticos față de pasagerii din spate, grăbiți să părăsească avionul.

"Nu mă gândesc că este de fapt un lucru nesimțit pentru toți ceilalți oameni care așteaptă să părăsească avionul", a scris un telespectator, stârnind o serie de răspunsuri.

Ar trebui ca pasagerii să părăsească avionul rând pe rând?

Videoclipul i-a făcut pe mulți telespectatori să comenteze că modul corect de a ieși din avion este rând pe rând.

"Oamenii din spatele ei ar trebui să aștepte, indiferent dacă îi oprește sau nu. Avionul ar trebui să coboare din față în spate", a scris un utilizator.

"Pentru oamenii care chiar au clasă, de obicei aștepți ca locurile din fața ta să iasă, în loc să te împingi pe lângă ei. Cu excepția cazului în care nu sunt așezați jos", a spus altul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE