Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cardi B a aruncat cu microfonul într-un spectator, după ce a fost stropită cu băutură. Ce artiști au mai reacționat la comportamente neadecvate ale fanilor

Au avut loc mai multe accidente în timpul concertelor, în ultima perioadă. Publicul aruncă în artiștii de pe scenă cu diverse obiecte, în unele situații rănindu-i grav pe aceștia.

Cântăreața de rapp, Cardi B, era pe scena de la Drai's Beach Club, din Las Vegas, când o persoană care participa la concert a părut să arunce o băutură spre ea, așa cum se observă în mai multe imagini video devenite virale pe TikTok, potrivit CNN.

@mark_diva6 Cardi B throws microphone at audience member who threw a drink at her #foryou #cardib #concert #fail #blowthisup #performance ♬ original sound - Mark Angel

În clip, Cardi B este stropită cu un lichid, în timp ce cânta hitul ei din 2018 „Bodak Yellow”. Fiind deranjată, în mod evident, de gestul fanului, ea a reacționat imediat, aruncând microfonul în mulțime, în timp ce agenții de securitate s-au repezit pe scenă.

Mai mulți agenți de pază sunt apoi văzuți îndreptându-se spre persoana din mulțime care a produs întreruperea concertului, în timp ce Cardi B privea uimită de pe scenă.

Incidentul de sâmbătă din Las Vegas este cel mai recent dintr-o serie de scene similare de la spectacole în care artiștii – inclusiv Drake, Kelsea Ballerini, Harry Styles și Bebe Rexha – au devenit ținta unor obiecte aruncate asupra lor pe scenă, unii artiști suferind leziuni ca urmare a gesturilor fanilor.

Recent, unii interpreți au început să reacționeze, când au văzut un comportament pe care nu îl aprobă. Spre exemplu, cântăreața de R&B Monica.

Săptămâna trecută, Monica a sărit de pe scenă, după ce a observat că o persoană ar fi agresat un membru al publicului de sex feminin, la spectacolul ei de la Detroit.

@crimenewsinthed R&B singer Monica jumps into crowd at Detroit concert after seeing man hit a woman. A fight broke out in the audience on Saturday night, bringing a halt to Detroit’s Riverfront Music Festival. R&B singer Monica left the Hart Plaza stage to intervene after seeing a man hitting a woman. The singer yelled from the audience, “You don’t hit no f**kin’ lady like that.” The audience cheered as Monica was helped back up to the stage. #Detroit #CrimeInTheD ♬ original sound

A fost lăudată pentru gestul ei când filmările au devenit virale pe rețelele de socializare, iar mai târziu i-a spus unui jurnalist de la CNN că simte cum concertele au devenit „un spațiu primejdios”.

„Vreau doar să se schimbe asta”, a adăugat ea.

Akon îl împinge pe un fan de pe scenă, după ce acesta a aruncat cu un obiect asupra lui

La un concert din 2007, un fan în vârstă de 15 ani ar fi aruncat cu un obiect în Akon, determinându-l pe cântăreț să pună serviciul de securitate să îl aducă pe scenă pe copil. Odată ce fanul a ajuns acolo, Akon l-a ridicat pe umeri, apoi l-a aruncat în mulțime, rănind un alt participant la concert.

Akon a spus mai târziu că a fost o cascadorie planificată pentru promovarea noului său album, dar a pledat vinovat pentru hărțuire în 2008, pentru situația respectivă. Sentința sa? 65 de muncă în folosul comunității și o amendă de 250 de dolari.

Keith Richards (The Rolling Stones) lovește cu chitara un fan

În timpul unui concert din 1981, Keith, chitaristul trupei The Rolling Stones, a privit cum un fan a trecut pe lângă el și pe lângă Mick Jagger, alergând pe scenă, cu doi pași înaintea agenților de securitate. Fără ezitare, artistul și-a folosit chitara pentru a-l lovi pe bărbat, apoi a continuat să cânte, potrivit rollingstone.com.

Henry Rollins lovește un fan, pentru că i-a furat microfonul

În timpul unui concert al trupei Black Flag, un fan a început să tragă de microfon, încercând să-l sustragă din mâinile cântărețului Henry Rollins. Atunci, cântărețul a început să îl lovească pe bărbat cu pumnii, fanul, aparent, continuând să zâmbească în timp ce se confrunta cu o loviturile.

De ce aruncă fanii cu obiecte - explicațiile specialiștilor

De ce unii fani plătesc bani pentru a merge să vadă muzicieni, doar pentru a începe să arunce cu obiecte în ei? Specialiștii spun că fanii văd în aceste gesturi o apropiere față de artiști.

Dr. Lucy Bennett, lector la Universitatea din Cardiff, a explicat pentru BBC că oamenii fac astfel de gesturi pentru a fi observați de artiști: "Dacă te afli în același spațiu fizic cu ei și arunci ceva, atunci vei fi observat".

Ea spune că acțiunea colectivă a fanilor poate crea un sentiment de "apartenență" în cadrul comunității lor și le permite "să-și exprime identitatea".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE