Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Harry Styles, lovit în faţă cu un obiect în timpul unui concert la Viena. Reacția artistului britanic

Cântărețul britanic Harry Styles a fost lovit în faţă cu un obiect care a fost aruncat din public în timpul unui concert pe care l-a susținut la Viena, relatează agenția DPA/PA Media, citată de Agerpres.

Harry Styles a susținut sâmbătă un concert la Stadionul Ernst Happel din Viena, capitala Austriei. În clipurile video distribuite online în timpul evenimentului se vede cum artistul pop a fost lovit lângă ochi cu un obiect care a zburat aruncat din public.

Artistul a tresărit de durere apoi s-a aplecat şi şi-a dus mâinile la faţă.

O fană din Germania care a asistat la spectacolul de la Viena a povestit că Harry Styles a fost lovit, după ce a cântat melodia ”Sign Of The Times”.

”Îşi tot atingea faţa. Arăta ca şi cum l-ar fi durut foarte tare. Se pare că a trebuit să-şi revină singur, apoi s-a întors spre noi şi a continuat să cânte”, a precizat Myriam, potrivit sursei citate.

Admiratoarea artistului britanic s-a declarat ”afectată” de faptul că a asistat la incidentul petrecut la câţiva metri de ea.

”Vreau ca asta să nu i se mai întâmple niciodată. S-a întâmplat deja de prea multe ori", a spus ea.

Harry Styles, care urmează să-și încheie turneul ” Love on Tour”, nu a făcut deocamdată declarații în urma incidentului, notează Insider.

Harry Styles, lovit în față cu un buchet de flori

Nu este prima oară când asupra lui Harry Styles sunt aruncate obiecte pe scenă din public. În luna iunie, artistul britanic, în vârstă de 29 de ani, a fost lovit în față cu un buchet de flori, în timpul unui concert susţinut la Cardiff.

În 2022, bomboane Skittles au fost aruncate înspre artistul cunoscut pentru melodia ”As It Was” în timpul unui concert susținut în Los Angeles. De asemenea, Styles și-a întrerupt un concert la Madison Square Garden din New York, după ce a fost la un pas de a fi lovit cu nuggets de pui, potrivit publicației Variety.

Artiștii agresați în timpul concertelor

Potrivit Agerpres, vedeta pop Bebe Rexha a fost lovită în faţă de un telefon mobil în timp ce evolua pe o scenă din New York. După incidentul petrecut luna trecută, cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a postat pe Instagram un selfie în care a putut fi văzută cu o vânătaie mare pe pleoapă şi cu un plasture pe sprânceană.

Cu toate că seara concertului nu s-a încheiat aşa cum era planificat, ea a declarat totuşi că a avut parte de "un spectacol uimitor în oraşul meu natal". Ulterior, un tânăr de 27 de ani a fost arestat şi acuzat de agresiune în legătură cu acest incident.

Câteva zile mai târziu, cântăreaţa Ava Max a precizat că o persoană ar fi urcat pe scenă şi "a pălmuit-o atât de tare" în timpul unui spectacol din Los Angeles încât i-a afectat ochiul.

Cântăreaţa country americană Kelsea Ballerini a fost la rândul său lovită în faţă cu o brăţară aruncată din public în timpul unei reprezentaţii recente, în Idaho.

Ulterior, ea a distribuit fotografii de la concert şi a scris: "P.S. - Sunt bine, hai să ne străduim mai mult să avem grijă unul de altul în timpul spectacolelor".

Săptămâna aceasta, cântăreaţa britanică Adele a vorbit în timpul unuia dintre spectacolele sale de la Caesars Palace, Las Vegas, despre înmulţirea acestor tipuri de incidente, spunându-le spectatorilor că i-ar "omorî" dacă ar încerca aşa ceva.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE