Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cântărețul de manele Babasha, a doua oară pe scena de la concertul Coldplay din București. Care a fost reacția publicului, de această dată

Babasha a urcat pe scena de la Arena Națională pentru cel de-al doilea concert al trupei Coldplay, de joi, 13 iunie, și a cântat din nou piesa pentru care a fost huiduit de publicul trupei Coldplay, pe aceeași scenă, cu doar o zi în urmă.

Înainte ca Babasha să fie invitat din nou să cânte, Chris Martin, solistul trupei Coldplay a spus că deși a fost trist după huiduielile de la concertul de miercuri, la adresa cântărețului pe care l-a invitat pe scenă, nu se poate supăra pe publicul Coldplay.

În a doua seară de spectacol, pe scenă au fost invitați și trei membri din public, pentru un moment in memoriam victimelor incendiului de la Colectiv.

”Acest cântec este pentru prietenii voștri care au murit în Clubul Colectiv”, a spus Chris Martin. 

Momentul a fost apreciat de publicul care a cântat la unison împreună cu solistul și cei trei invitați de pe scenă. La finalul acestuia trupa a fost aplaudată minute în șir, iar Chris Martin a părut relaxat și gata să ducă mai departe concertul.

Babasha, din nou la concertul Coldplay

”Aș vrea să schimb un lucru. Ieri unii oameni au huiduit. Huiduitul nu a fost așa de bun, așa că doar pentru cinci secunde, să huiduiți mai bine. Haideți”, i-a invitat Chris Martin pe cei din public, potrivit Hotnews.

După câteva momente, stadionul l-a huiduit pe bine-cunoscutul artist.

”Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri”, a concluzionat Chris Martin.

Mai târziu pe parcursul spectacolului, el a anunțat că se va cânta o manea, ”un singur cântec”. Acela a fost momentul în care cântărețul Babasha a fost din nou invitat de Chris Martin să cânte piesa ”Păi Na”. Solistul trupei Coldplay a fredonat și a dansat alături de Babasha.

Babasha va concerta și la Beach, Please! Festival 2024. Anunțul a fost făcut la doar o zi după ce artistul a urcat pe scenă la concertul Coldplay din București, din 12 iunie, de pe Arena Națională și a cântat o manea, momentul fiind primit cu huiduieli și fluierături din partea fanilor trupei Coldplay.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE