Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Candidatul USR pentru primăria Sectorului 3. Viceprimarul Lucian Judele, ales de partid pentru funcția de edil

Viceprimarul Sectorului 3 Lucian Judele a fost ales de Uniunea Salvaţi România (USR) pentru a candida la funcţia de edil al acestei zone administrativ-teritoriale.

Potrivit unui comunicat al USR, Lucian Judele îşi propune să aducă "o contribuţie semnificativă la dezvoltarea durabilă şi la creşterea calităţii vieţii" locuitorilor Sectorului 3.

"Astăzi începem lupta pentru Sectorul 3. Lucian nu este un politician obişnuit. Este un om care şi-a dedicat viaţa şi cariera serviciului pentru ceilalţi, un medic şi un profesionist care a văzut din prima linie nevoile, provocările şi oportunităţile de modernizare ale comunităţii noastre. Avem un plan pentru modernizarea Sectorul 3. Avem o primărie de câştigat!", a afirmat preşedintele USR, Cătălin Drulă, la evenimentul de lansare al candidatului, potrivit Agepres.

Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a punctat că este nevoie de oameni care urăsc nedreptatea. "Vrem să vedem oameni care construiesc şi oameni curajoşi. Asta a oferit USR peste tot unde oamenii ne dau putere. Lucian Judele a reuşit să construiască înainte de politică o carieră de succes şi să ajute oameni", a spus Vlad Voiculescu.

USR Sector 3 subliniază că această candidatură reprezintă un angajament "pentru transparenţă, responsabilitate şi consultare activă a comunităţii" în luarea deciziilor importante pentru viitorul Sectorului 3.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE