Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Brad Pitt, apariție neașteptată la premiera ”Bullet Train”

Între “O, Brad frumos!” și “S-a dus orice respect pe care îl aveam pentru el”. Cam acestea sunt dimensiunile spectrului aprecierilor și comentariilor la adresa lui Brad Pitt, după ce actorul a apărut în fustă. S-a întâmplat în Berlin, la proiecția celui mai recent film în care joacă – Bullet Train. Iar internetul, care terminase tot ce avea de făcut în acea zi, a luat foc. 

Briza este de vină pentru momentul inedit. Briza. Cel puțin asta i-a spus Brad unui reporter AP.

Este drept, și în Germania a fost zilele acestea infernal de cald, așa că e posibil chiar ca actorul să-și fi pus problema fustei din cauza căldurii.

Brad Pitt a fost taxat rapid pe Twitter, unde au curs comentariile acide: “S-a dus orice respect pe care îl aveam pentru Brad Pitt”, a scris un utilizator.

Sau…“Brad Pitt în Fight Club 2”, așa cum i-a zis o tânără.  Ei bine, aici - mai mult ca sigur fără să vrea - fata a găsit o legătură interesantă:

În 1999, chiar în plină promovare a peliculei regizate de David Fincher, Brad a apărut în celebra publicație Rolling Stone într-un pictorial în care a purtat cinci rochii.

Sigur, pentru că se terminaseră de rezolvat toate problemele globale și, oricum, ne și pricepem toți la moda de covor roșu, unii fani au găsit de cuviință să critice cămașa actorului.

“Erau stiliști peste tot în jurul lui care voiau să calce cămașa aia afurisită și el zicea: Nah, e bine".

Și am putea continua, pentru că extrem de multe voci au blamat alegerea lui Brad Pitt, punând-o pe seama dorinței de a rămâne relevant și la aproape 60 de ani.

Însă au existat și fani care și-au manifestat admirația pentru curaj: “Brad Pitt a normalizat bărbații care poartă fuste pe ultimul covor roșu. Hai noroc, Brad!”

“Brad Pitt este pe prima pagină a ziarelor pentru că poartă o fustă, ceea ce reprezintă o ocazie excelentă de a ne gândi mai mult la lunga istorie a hainelor unisex și la popularitatea acestora”, a spus un alt fan al actorului.

„Tocmai când credeai că Brad Pitt nu poate fi mai sexy, poartă o fustă”, a comentat un utilizator al Twitter.

Ca să închei tot cu o referință temporală: în 2004, după ce a filmat Troia, Brad Pitt a declarat pentru British Vogue că "Bărbații vor purta fuste până vara viitoare. Aceasta este predicția mea.” 

N-a fost să fie 2005, dar nici 2022 nu e departe.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE