Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atac armat într-un centru comercial din SUA. Șase persoane au fost ucise

Individ înarmat a deschis focul marți seara într-un centru comercial din statul american Virginia, relatează Washington Post.

UPDATE: Șase persoane au fost ucise în urma atacului armat comis într-un magazin Walmart, au anunțat polițiștii americani. Acesta este al doilea incident violent care are loc în ultimele zile în Statele Unite.

Forțele de ordine au luat măsuri pentru a securiza centrul comercial. Atacul armat a survenit la doar trei zile după cinci persoane au murit și alte 17 au fost rănite, după ce un suspectat înarmat a deschis focul sâmbătă într-un club pentru persoanele din comunitatea LGBTQ din Colorado.

La începutul anului, un alt atac violent a îndoliat Statele Unite. Nu mai puțin de 21 de persoane au murit, după ce au fost împușcate într-o școală din orașul Uvalde din Texas.

În 2019, un alt atac armat a avut loc într-un magazin Walmart din El Paso, unde un agresor care viza mexicani a ucis 22 de persoane.

Știrea inițială

Autoritățile americane nu au dat inițial detalii despre numărul victimelor în urma atacului armat comis în centrul comercial din orașul american Chesapeake. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Primăriei a precizat că, din primele informații puse la dispoziție de polițiști, cel puțin 10 persoane au fost ucise.

De asemenea, agresorul a murit, au transmis anchetatorii autorităților locale.

Deocamdată, nu există informații despre câte persoane au fost rănite și despre motivul pentru care atacatorul a deschis focul.

Chesapeake este un oraș din statul american Virginia, situat la aproape 200 de mile (circa 320 de kilometri) sud-est de Washington.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE