Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atac armat în Germania. Un soldat a ucis patru persoane, printre care și un copil

Patru persoane au fost împușcate mortal în nordul Germaniei, într-o locuință dintr-o zonă rurală din localitatea Scheessel, aproape de orașele Hanovra și Bremen.

Un soldat a împușcat patru persoane în Germania

Un militar activ în Bundeswehr (Forțele Armate Germane) este cel care a comis atacul de vineri dimineață, în jurul orei 03:30, iar apoi s-a predat autorităților la scurt timp după atac.

Însă înainte de a se preda, polițiștii au lansat o operațiune majoră, la care a participat atât poliția de stat și cea federală. A fost utilizat și un elicopter în prima fază.

Printre victime se află și un copil. Anchetatorii au precizat că nu este clar motivul atacului, dar nu exclud posibilitatea unei dispute în familie, potrivit Euronews.com. Procuratura nu a dat detalii legate de victime și nici nu a precizat dacă arma folosită de soldat era înregistrată ca aparținând armatei.

De asemenea, s-au tras focuri de armă în localitatea Bothel, din apropierea districtului Rotenburg. Potrivit poliției, încă nu este clar dacă există o legătură între cele două atacuri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE