Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

GALERIE FOTO. Argentina este noua campioană mondială. Suporterii argentinieni au sărbătorit în stradă reușita

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Argentina a adus bucurie în întreaga lume. Din Doha până în Rosario, orașul în care s-a născut Lionel Messi, suporterii argentinieni au sărbătorit în stradă câștigarea Cupei Mondiale, după 36 de ani.

Campionii lumii au fost plimbați prin Doha într-un autocar din care și-au salutat fanii.

Înconjurați de patrule de poliție cu cai și cămile, echipa Argentinei a sărbătorit și ziua națională a Qatarului.

La Buenos Aires, Plaza de la Republica a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de fani argentinieni care și-au arătat bucuria.

1 / 8

Sursă foto: Profimedia

În orașul lui Lionel Messi, Roasario localnicii au fost mândri de victoria adusă de cel mai bun fotbalist al lumii.

Leonel Lazzari - suporter argentinian: Dorințele noastre s-au împlinit în finală. M-am rugat la bunica mea, care a plecat de mult de lângă noi, ca Dibu Martinez să apere. Și a apărat. Datorită lui Dibu Martinez și lui Lionel Messi, care este cel mai mare fotbalist din lume, am devenit campioni mondiali.

Rodrigo - suporter argentinian: Foarte, foarte emoționat. Am 30 de ani și este pentru prima dată când văd Argentina campioană la Cupa Mondială. Este un sentiment unic.

Un comentator argentinian a reacționat cu mare bucurie la momentul la care a anunțat că Argentina este câștigătoarea Cupei Mondiale din Qatar.

Argentina a câștigat Cupa Mondială după 36 de ani.

Distribuie

Taguri