Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Apple oprește producția device-ului iPod

De Elena Moldoveanu  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Apple a anunțat marți că va înceta producerea playerului digital portabil iPod. Device-ul a fost lansat în urmă cu 20 de ani și a reprezentat o inovație pentru acea perioadă: posibilitatea de a purta muzica în buzunar și de a o asculta oricând dorești.  

iPod - inovația anilor 2000

iPod-ul a apărut pe rafturile magazinelor în 2001, iar popularitatea sa a crescut rapid. Device-ul a fost actualizat de-a lungul timpului pentru a oferi consumatorilor o experiență plăcută, adaptată timpurilor și nevoilor în schimbare. Ultima generaţie de iPod Touch a fost lansată în 2019.

Muzica a făcut întotdeauna parte din nucleul nostru la Apple și aducerea ei la sute de milioane de utilizatori în felul în care iPod-ul a afectat mai mult decât industria muzicală – a redefinit și modul în care muzica este descoperită, ascultată și partajată.
Greg Joswiak, vicepreședinte senior al Apple pentru marketing la nivel mondial.

Cel mai recent model de iPod, iPod Touch, va rămâne disponibil la vânzare în magazinele mărcii până la epuizarea stocurilor, a precizat Apple. De la lansarea sa în 2001, Apple a vândut aproape 450 de milioane de iPOd-uri, potrivit firmei de cercetare de piaţă Loup Ventures.

Distribuie

Taguri