Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Aglomerație la munte de 1 iunie și Rusalii. Ofertele s-au epuizat imediat pentru următoarea minivacanță 

Minivacanța de 1 iunie și Rusalii îi duce pe români nu doar la mare ci și la munte. Pachetele turistice de patru nopți de cazare aproape că s-au epuizat, spun hotelierii. Gradul de ocupare al locurilor de cazare este în acest moment de peste 90%. 

Pachetele turistice pentru 1 iunie și Rusalii, aici în Poiana Brașov, pornesc de la 200 de euro la pensiuni, pentru patru nopți, pentru două persoane și 250 de euro la hotelurile de trei și patru stele. Tarifele ajung în schimb până la 1000 de euro în funcție de unitatea de cazare pe care o alegeți sau dacă doriți să închiriați un apartament de lux. Hotelierii îi așteaptă pe turiști cu mic dejun inclus, reduceri la meniu a la carte, access gratuit la sălile de fitness, la piscină, la SPA. 

Din oferta hotelierilor nu vor lipsi nici programele speciale de Ziua Copilului.

Bianca Socol, reprezentant hotel din Poiana Brașov: ”Avem un pachet cu multe servicii pentru oaspeții noștri, pentru întreaga familie, în special pentru copii, îi așteptăm în parcul nostru matematic, peste 5000 de metri la dispoziția lor cu multe activități. De la vânătoare de comori până la animatori pe parcursul întregii zile.” 

Iar cât timp copiii se joacă, adulții se pot delecta la sesiuni de live cooking în aer liber. 

Laura Mihalache, executive chef resort: Tot timpul ne gândim la oaspeții noștri și îi întâmpinăm cu produse tradiționale, cu live cooking pentru că este cald afară și în grădină va fi bine de mâncat.”

În Poiana Brașov turiștii pot lua telecabina până în Masivul Postăvaru, pot face plimbări cu calul prin pădure sau pot merge pe trasee ghidate cu ATV-urile.

”Tocmai venim de la o plimbare cu poneiul cu cea mică, acum am venit la acest nou parc de lângă un hotel din Poiană, restaurantele sunt deschise, pe autobuze s-au pus remorcile pentru biciclete”, spune un turist. 

Gabriel Roșca, manager hotel din Poiana Brașov: ”O vacanță binevenită pentru turism. Avem un grad de ocupare de 95%. Este un grad foarte bun pentru noi. Din timp clienții au făcut rezervare.”

Minivacanța începe de joi, 1 iunie și se termină pe 5 iunie, în a doua zi de Rusalii. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE