Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Adidas și Balenciaga ne propun să înlocuim la birou costumele cu treninguri și pantofii cu toc cu sneakerși rupți

Noul parteneriat dintre compania sportivă germană Adidas și casa de modă de lux balenciaga ne propune să ne schimbăm ținutele de birou. Colecția a fost anunțată încă din primăvara acestui an, dar a fost oficial lansată la începutul acestei luni.

Colecția și-a făcut debutul la o prezentare de modă din New York

Colaborarea Adidas x Balenciaga a fost anunțată prima oară în luna mai a acestui an în cadrul unei prezentări de modă din New York iar câteva piese din colecție au fost disponibile imediat online: hanorace, tricouri de fotbal, pantaloni și clasicii și jachete dar și clasicul model Triple S. Un pre-sale, în termeni de specialitate. Logoul companiei de sport germane a fost alăturat numelui casei de mode, scris în fontul Adidas.

Acum, colecția a fost oficial lansată în întregime și vrea să ne trimită la muncă în treninguri, prin intermediul noii campanii în care participă și supermodelul Bella Hadid. Iar Demna, directorul creativ de la Balenciaga, pare să nu renunțe la trendul adidașilor rupți: pentru că acum vine cu o variantă distrusă a modelului clasic de adidași Stan Smith.

Adidas a demonstrat încă o dată, că poate cuceri atât pasionații sortului cât și iubitorii de modă . Chiar dacă, colaborările dintre casele de modă de lux și companiile sportive sunt pe cât de iubite, pe atât de criticate.

Adidax x Gucci, colecția anului, criticată pe rețelele de socializare

Un exemplu bun este o altă colaborare venită tot din partea lui Adidas, de data acesta cu Gucci. Colecția a fost lansată în iunie anul acesta iar primele piese disponibile au fost sold out imediat, chiar dacă  parte din colecție a fost și o umbrelă care nu oprește apa. După cum se regăsește chiar în descrierea produsului de pe site. Rolul ei, este strict decorativ, ne a anunță producătorii.

Totuși, asta nu a împiedicat ca hainele din colecția creată de Alessandro Michelle să nu fie printre cele mai râvnite piese ale anului, mai ales pentru că Harry Styles, care este și reprezentatul casei de modă din Italia, și-a făcut de nenumărate ori apariția în Adidas x Gucci.

Nike a colaborat cu Jacquemus pentru o colecție sportivă elegantă

Nemții nu au fost singurii care au apelat anul acesta la astfel de parteneriate pentru colecții limitate: în iunie. Nike a colaborat cu Jacquemus...și a „inventat”sportul în viața femeilor de zi cu zi prin intermediul unor piese monocrome, comode dar și extrem de stylish, care au îmbinare stilul Jacquemuse cu performanța pieselor de la Nike. Au avut succes iar colecția a fost sold out aproape imediat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE