Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Adele vrea o diplomă în literatura engleză: „Eram obsedată de limba engleză, iar acum scriu versurile cântecelor mele”

Cântăreaţa britanică Adele, recompensată de-a lungul anilor cu numeroase premii importante, inclusiv cu Grammy şi Brit Awards, doreşte să studieze pentru a obţine o diplomă universitară în literatură engleză după ce îşi va încheia seria de concerte pe care le are programate în Las Vegas.

Luni, în timpul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri alături de fanii ei din Los Angeles, vedeta pop a făcut următoarele dezvăluiri: "După Vegas, vreau să obţin o diplomă în literatură engleză. Dacă nu aş fi avut succes în calitate de cântăreaţă, cred că aş fi fost o profesoară de literatură engleză".

Interpreta pop, în vârstă de 34 de ani, va susţine o serie de concerte la hotelul Caesars Palace din Las Vegas începând de luna viitoare.

"Cred, cu siguranţă, că îmi folosesc pasiunea pentru literatura engleză în ceea ce fac. Mi-aş fi dorit să merg la universitate şi să am parte de acea experienţă, însă voi face aceste studii online şi cu ajutorul unui meditator. Acesta este planul meu pentru 2025, să obţin acea diplomă", a mai spus vedeta pop.

Adele a absolvit Brit School of Performing Arts & Technology

Adele a absolvit Brit School of Performing Arts & Technology, înainte de a-şi începe ascensiunea în carieră.

Adele le-a povestit apoi spectatorilor despre fosta ei profesoară, doamna McDonald: "Era cool şi atât de încredere, atât de plăcută, încât eu aşteptam cu nerăbdare să înceapă orele de literatură engleză. Ne-a părăsit în clasa a VIII-a, dar a avut timp să mă facă să devin cu adevărat pasionată de literatură. Eram obsedată de limba engleză, iar acum scriu versurile cântecelor mele".

Cântăreaţa a fost foarte uimită atunci când a aflat că fosta ei profesoară se afla în sală, iar aceasta a urcat alături de ea pe scenă.

"Eşti minunată, draga mea, sunt foarte mândră de tine", a declarat profesoara pe scenă, adresându-i-se cântăreţei Adele, care a fost extrem de emoţionată.

Adele a absolvit cursurile organizate la Brit School of Performing Arts & Technology înainte să devină o cântăreaţă de top şi să îşi construiască o carieră de mare succes în industria muzicală.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE