Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ada Maria Ileana, despre participarea la Miss World 2024: Bineînțeles că mi-am dorit să duc România cât se poate de sus

Ada Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, a revenit în platoul Euronews România și a vorbit despre cum a fost participarea la Miss World 2024. Cu siguranță, a fost o „călătorie foarte interesantă” și este recunoscătoare că a ajuns acolo, a mărturisit frumoasa tânără.

Krystyna Pyszková din Cehia a câștigat concursul pentru cea mai frumoasă femeie din lume, dar Ada Maria Ileana rămâne, negreșit, printre cele mai atrăgătoare românce. Ada-Maria Ileana are 26 de ani, este din București și lucrează, de șase ani, ca profesoară de engleză.

Ada Maria Ileana, despre participarea la Miss World 2024: „Sunt foarte recunoscătoare că am reușit să ajung acolo. I-am reprezentat pe toți, nu doar pe mine”

Ada Maria Ileana, Miss România: „A fost o călătorie foarte interesantă și sunt foarte recunoscătoare că am reușit să ajung acolo, că am reprezentat România după șase ani de absență. Bineînțeles, rezultatul, poate, este supărător, dar sunt foarte mândră de tot ce am realizat acolo și sunt foarte recunoascătoare pentru toți cei care mi-au fost aproape”.

Familia și prietenii i-au fost tot timpul aproape. Și nu numai ei.

Ada Maria Ileana, Miss România: „De data aceasta, pentru că a fost o lume care m-a văzut și la televizor, plus toate aparițiile din presă, în general, s-au decis să fie alături de mine fie cu mesaje de susținere, fie cu comentarii, iar asta a fost extraordinar pentru mine și m-am simțit mândră că sunt româncă și că am fost acolo să-i reprezint pe toți, nu doar pe mine. Am pășit cu mare încredere pe scenă”.

Și are o umbră de regret. Și-ar fi dorit, evident, să câștige.

Ada Maria Ileana, Miss România: „Bineînțeles că îmi doresc și mi-am dorit să aduc România cât se poate de sus în top, dar deși am făcut tot ce a ținut de mine și m-am luptat, chiar m-am luptat, nu am reușit să ajung acolo. Existau lucruri pe care puteam să le fac mai bine, asta nu știu să spun, dar bineînțeles că au existat și alte părți ale problemei și, cumva, cred că fiind o competiție care s-a amânat doi ani, cred că a contat foarte mult că am ratat acest start. Pentru că, într-adevăr, în asemenea competiții contează foarte mult și ce se întâmplă înainte, contează pregătirea fetelor, contează promovarea și sunt sigură că câștigătoarele care au fost acum erau în mintea juraților de mult. (...) Viitoarele candidate care vor merge din partea României trebuie să aibă foarte multă susținere în primul rând din partea organizației (...) Au fost acolo foarte multe forțe implicate în acest proces și, bineînțeles, singuri putem ajunge departe, dar nu pot să mă lupt singură cu forța unor state întregi”.

La proba de talent, Ada Maria a interpretat cântecul Lie, ciocârlie.

Ada Maria Ileana, Miss România: „Pe lângă faptul că e considerat cel mai frumos cântec folcloric de la noi, pentru mine a avut o însemnătate specială și am explicat asta și juraților pentru că, evident, nu înțeleg versurile. Le-am spus că este o melodie despre o pasăre care își pierde puiul, dar este, de fapt, o metaforă, evident, pentru mamele care își pierd copiii. Eu am dedicat această melodie bunicii mele pe care nu am cunoscut-o niciodată pentru că tatăl meu a fost adoptat la o vârstă fragedă, ea nu l-a mai văzut niciodată. Am vrut să transmit această durere a ei neexprimată cu vocea mea (...)”.

„Sunt mândră de tot ce am făcut și cred că am tot ce a fost mai bun”, a mai adăugat ea. Ada-Maria Ileana a mai ținut să precizeze și că nu va intra în politică, dar va vota neapărat la toate alegerile din acest an.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE