Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actrița Anne Heche, deconectată de la aparate după aproape 10 zile de la accidentul în care a fost grav rănită

Actrița Anne Heche, distinsă cu premiul Emmy, a murit, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit în accidentul de mașină pe care l-a produs pe 5 august. Ea a fost deconectată de la aparate, a anunțat duminică seara, purtătoarea ei de cuvânt, Holly Baird.

Anne Heche era ținută în viață de aparate la o unitate medicală din Los Angeles, având ”leziuni cerebrale grave” provocate de lipsa de oxigen, după ce s-a izbit cu mașina de o locuință.

Actrița a intrat în moarte cerebrală vineri, însă a fost ținută în viață cu ajutorul aparatelor, în eventualitatea în care organele ei să poată fi donate. Evaluarea medicală a durat nouă zile, în condițiile în care în Statele Unite, cele mai multe dintre transplanturile de organe sunt efectuate în tr-un acest interval de timp.

Actrița americană Anne Heche a fost declarată moartă, după ce a fost grav rănită într-un accident de mașină pe care l-a produs în Los Angeles. De asemenea, Poliția din Los Angeles a anunțat că a finalizat ancheta privind incidentul rutier.

În vârstă de 53 de ani, Anne Heche este în moarte cerebrală, ceea ce înseamnă că este declarată moartă, în conformitate cu legea statului american California. Actrița este ținută în viață de apare, în așteptarea evaluării medicilor pentru donarea de organe.

”Începând de azi, nu vor mai fi făcute demersuri pentru investigarea acestui caz”, a anunțat vineri Poliția din Los Angeles, la o săptămână de la accidentul în care a fost implicată actrița.

Detectivii care investighează cazul accidentului au precizat că au fost descoperite narcotice într-o analiză de sânge prelevată de la Heche. Actrița a fost internată într-o unitate medicală pentru tratarea pacienților cu arsuri din Los Angeles.

Pe 5 august, actrița Anne Heche s-a izbit cu mașina pe care o conducea o casă cu două etaje din cartierul Mar Vista, "provocând daune structurale şi un incendiu de proporţii", a precizat Departamentul de pompieri din Los Angeles, conform Agerpres.

Actrița Anne Heche a fost declarată moartă. Cariera și viața ei tumultoasă

Actriță, regizoare și scenaristă, Anne Heche avea doi fii și era cunoscută pentru viața tumultoasă pe care a avut-o.

Ea a devenit faimoasă pentru rolul din Donnie Brasco, unde o interpreta pe soția lui Johnny Depp, dar și pentru relația pe care a avut-o cu realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, în perioada 1997 - 2000.

În 2001, Anne Heche a publicat o carte de memorii, în care povestea că în copilărie s-a confruntat cu sărăcia și că a fost abuzată sexual de tatăl ei. Bărbatul a murit de SIDA, când ea avea 13 ani.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE