Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A murit actrița americană Anne Heche. Se afla în comă în urma unui accident rutier

Actriţa americană Anne Heche a murit la o săptămână după ce a fost implicată într-un grav accident de mașină în Los Angeles.

Vestea a venit de la familie, care a precizat că organele ei vor fi donate. Heche era în comă, iar poliția din State a deschis o anchetă pe numele ei, pentru conducerea sub influența drogurilor.

Actrița, regizoarea și scenarista în vârstă de 53 de ani avea doi fii și era cunoscută pentru viața tumultoasă pe care a avut-o.

A devenit faimoasă pentru rolul din Donnie Brasco, unde o interpreta pe soția lui Johnny Depp, dar și pentru relația pe care a avut-o cu realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres, în anii 1990.

În 2001, Anne Heche a publicat o carte de memorii, în care povestea că în copilărie s-a confruntat cu sărăcia și că a fost abuzată sexual de tatăl ei. Bărbatul a murit de SIDA, când ea avea 13 ani.

Testele preliminare, pozitive la narcotice

Departamentul de poliţie din Los Angeles a precizat joi, într-un comunicat, că va efectua teste de sânge asupra lui Heche şi că anchetatorii vor ''prezenta problema autorităţii judiciare corespunzătoare''. Cu toate acestea, poliţia nu a oferit detalii despre posibilele acţiuni în justiţie.

Presa locală a relatat joi că testele preliminare au fost pozitive la narcotice. Dar trebuie efectuate teste suplimentare pentru a se asigura că rezultatul pozitiv nu este legat de tratamentul medical.

TMZ, site specializat în difuzarea de informaţii despre celebrităţi, citează surse anonime ale poliţiei conform cărora Heche a fost testată pozitiv la cocaină şi fentanil, un opiaceu sintetic ultraputernic şi care creează dependenţă, folosit în unele tratamente.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE