Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Actorul Ryan O'Neal, cunoscut pentru rolul său din filmul Love Story, a încetat din viaţă la 82 de ani

Publicat de: Euronews

Actorul american Ryan O'Neal, cunoscut pentru rolurile din filmele lui Stanley Kubrick, "Love Story" şi "Barry Lyndon", a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 82 de ani, conform unui anunţ făcut de fiul său, transmite AFP, citată de Agerpres.

"Este cel mai greu lucru pe care l-am avut vreodată de spus, dar asta este. Tatăl meu a murit astăzi", a anunţat pe Instagram fiul său, Patrick O'Neal.

Ryan O'Neal a devenit faimos în 1970 după ce a jucat în "Love Story", o poveste de dragoste în care a interpretat rolul unui student la drept de la Harvard care se îndrăgosteşte de o tânără nevoită să lucreze la bibliotecă pentru a-şi plăti studiile. Rolul i-a adus o nominalizare la Oscar.

Ulterior, el a mai jucat în "Barry Lyndon", regizat de Stanley Kubrick în 1975, o satiră socială care explorează obiceiurile secolului al XVIII-lea.

Actorul a fost cunoscut şi pentru relaţia sa tumultoasă cu actriţa Farrah Fawcett, care a durat câteva decenii. Farrah Fawcett a a murit de cancer în 2009, în aceeaşi zi cu Michael Jackson.

Actorul avusese anterior și probleme cu legea. În 2009, el a fost condamnat la un program de dezintoxicare de 18 luni, după ce poliţia i-a arestat pe el şi pe fiul său Redmond şi a găsit metamfetamină în locuinţa lor din Malibu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE